Deze webwinkel is van

Sjakie’s Haarlem

Koningstraat 34

2011TD Haarlem

kvk: 34161475
BTW-id NL 002077 200B83

 

Bestellen
Door bij Sjakie’s een bestelling te plaatsen geeft u als consument te kennen dat u met onze algemene en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Afwijkingen op de algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

Prijzen
Alle prijzen op de website van Sjakie’s zijn inclusief het huidig geldende BTW tarief en exclusief verzendkosten. De prijzen op Sjakie’s website zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Sjakie’s heeft het recht om de consument te informeren over prijsfouten. Indien u als consument niet akkoord gaat met de prijswijziging hebt u als consument het recht om de overeenkomst kosteloos te annuleren.
Aangezien in uitzonderlijke gevallen twee bestellingen elkaar kunnen kruizen op de website, kan het voorkomen dat meerdere mensen hetzelfde artikel bestellen. De eerste koper heeft dan het eerste recht op dit artikel.

Mogelijk is een artikel niet op voorraad, we zijn immers maar een kleine winkel, dan zullen we contact opnemen wanneer we het product  weer hebben en kunnen opsturen en of je het product dan nog wel wil hebben.
Verzending en levering
Na ontvangst van je bestelling verzendt Sjakie’s binnen 2 – 4 werkdagen.
Voor de verzending van de artikelen werken we samen met MyParcel en PostNL.
Het verzendtarief wordt aan de hand van gewicht, formaat en/of waarde danwel per brievenbuspost, danwel pakketpost verzonden.
-brievenbuspost € 4,95 | overkomstduur 1 tot 4 werkdagen
-
pakketpost tot 10 kilo € 6,95 | overkomstduur 1 tot 2 werkdagen
-pakketpost 10 – 30 kilo | € 13,25 | overkomstduur 1 tot 2 werkdagen

Rond Sint en kerst is het handig om vroeg te bestellen want door grote drukte bij de Post is het mogelijk dat bovenstaande levertijden niet gehaald kunnen worden.
Je kunt je bestelling ook afhalen in onze winkels in Haarlem. Vink hiervoor tijdens het bestelproces ‘afhalen’ aan. we nemen dan contact met je op. Uiteraard worden dan geen verzendkosten berekend.

International shipping
We ship to Belgium, Germany and Luxembourg.
0-2 kg – € 13,00
2-5 kg – € 19,50
5-10kg – € 25,00
10-20kg – € 34,00Annuleren, retourneren
Mocht de bestelling niet naar je wensen zullen voldoen, dan kun je, binnen 14 dagen ruilen in onze winkels. Wil je het artikel retourneren omdat het niet naar wens is , neem in dat geval binnen drie dagen contact met Sjakie’s op via sjakieshaarlem@gmail.com Je ontvangt dan instructies voor de retourzending per mail. Wij zullen dan een tegoed voor het bedrag van de geretourneerde producten op jou account van onze wegshop zetten zodra de goederen retour zijn gekomen. deze dienen in originele verpakking zonder schade geretourneerd te worden. Een tegoedbon die op onze webshop gebruikt kan worden.                                       Mochten deze goederen bij retour toch schade of niet in originele verpakking te zitten dan kunnen wij geen tegoed geven op uw wegshop account . behalve als duidelijk is dat dit productie of fabriek fouten/schade is.Maar dan geldt het volgende:

U bent als consument gerechtigd om het geleverde – mits ongebruikt en ongeopend – binnen 8 dagen na levering te retourneren als het niet deugdelijk is, kapot , productie of fabrieksschade heeft.                    Indien dat het geval is wordt de aankoopwaarde van het artikel binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggeboekt. Kosten voor de retourzending zelf zijn in dit geval voor ons.

Een uitzondering maken we voor de strijkijzersnoeren. Deze kunnen niet geretourneerd worden. Deze worden namelijk op maat voor je geknipt. Bestel als je twijfelt altijd eerst een snoersample. Mail daarover met sjakieshaarlem@gmail.com of bel met Sjakies Small in de Koningstraat.

Niet aangemelde zendingen worden niet vergoed. Sjakie’s behoudt zich het recht voor om niets of slechts een gedeelte van het bedrag terug te betalen wanneer het duidelijk is dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd. Wij zullen dit in overleg communiceren.

Indien uw bestelling nog niet is verzonden, kunt u uw order nog annuleren.
Binnen 5 dagen zullen we het aankoopbedrag en verzendkosten terugbetalen minus €2,95 transactie- en administratiekosten.


Klachten
Wanneer je een klacht hebt over een artikel dat je bij Sjakie’s gekocht hebt: laat het ons weten via sjakieshaarlem@gmail.com. Voorzie je mail van een duidelijke omschrijving en eventueel een foto. We nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op. In overleg bepalen we wat redelijk en wenselijk is.

Garantie Sjakie’s staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.


Overmacht Sjakie’s is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan oorzaken waar Sjakie’s geen invloed op kan uitoefenen zoals bedrijfsstoringen bij Sjakie’s en transportstagnatie.

Aansprakelijkheid

Sjakie’s aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze producten.

Afbeeldingen
Onze foto’s worden met zorgvuldigheid gemaakt. Het kan zijn dat de kleuren in de werkelijkheid afwijken van de weergave op je scherm. Sjakie’s is niet aansprakelijk voor deze afwijkingen.